duminică, 13 ianuarie 2013

n-am gasit titlu

nu stiu cum, dar eu m-am dezvatat sa scriu si m-am dezvatat sa imi fie dor.

lasati-ma voi cu eseele voastre, eu am sa beu un ceai cu cascaval, nu cu vin. prea mult alcool s-a plimbat prin venele mele in ultimul timp si nici macar el nu a mai vrut sa ramina acolo, s-a grabit sa iasa din virtejul dinlauntrul meu.
spatiu poluat de idei neclasificate.
oamenii cu cap isi doresc totul sa fie bine, isi doresc mangiieri pe spate, degete plimbate prin firele de par rasfirate, saruturi pe gene si apeluri de buna dimineata. isi doresc sa fie idealuri frumoase pentru cineva, iar eu incerc sa iti explic ca eu nu sunt idealul tau.

credeam ca am si eu cap pe umeri, fizic il am. eu nu mai vreu toate astea, pentru mine e deja prea mult bine si mie nu mi-i bine asa. eu nu stiu cum sa iti explic pentru ca tu oricum o sa ma intrebi "ce nu iti ajunge tie?", iar eu iarasi am sa incerc sa iti explic si tu iarasi o sa ma intrebi. ne-am afundat intr-un cerc vicios si cel mai probabil este ca nici eu nu mai stiu solutia corecta.

tu ieri mi-ai zis ca eu sunt tare vesela si ca mie imi este pohui, dar tu je nu te-ai plimbat prin venele mele. pur si simplu eu ma complac in starea asta. iar ieri, din noi doi trebuia macar cineva sa tina linia dreapta pina la statie.

poate era adevarat cind ziceam odata ca eu nu sunt facuta pentru iubire. poate pina cind.
iar ca sa inchei cu cel mai timpit lucru: mi-a fost dor de starea asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu